İbrahim Tatlıses'ten Yıldız Tilbe'ye Program Teklifi! Yeni Şovlara Hazır Olun!

Ünlü müzisyen İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe arasındaki 15 senelik soğukluk, Bodrum'da gerçekleşen sürpriz bir buluşma ile sona erdi. İkilinin barışmasının peşinden Tatlıses'in, Tilbe'ye 100 adet kırmızı gül göndererek samimi bir jest!

2009 yılında Show Show Show'da birbirlerine sert sözler söylemesi üzerine sinirlenen İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe, yıllar sonra barıştı. Tilbe'nin konseri sırasında yaptığı fikir ve jestlerle dikkat çeken Tatlıses, 15 yıl sonra barıştı.

Tilbe, Tatlıses'le barışmasını şöyle anlattı: "Güzel bir gündü, geçmişi konuştuk, anıları konuştuk, mutluyduk, duygulandık." Tilbe: "İbrahim Bey'le bir sonraki görüşme ne zaman?" Soruya şu yanıtı verdi: "İbrahim Bey'le sürekli karşılaşıyorum."

İbrahim Tatlıses, konserine katılamadığı Yıldız Tilbe'ye 100 kırmızı gül gönderdi. Tilbe, sahnede izleyicilere güller göstererek İbrahim Tatlıses'e teşekkür etti ve işaret olarak "Mavi Mavi" şarkısını söyledi.

Öte yandan Tatlıses'in, yeni sezonda kendi kanalında yayınlanacak olan İbo Show programında ilk konuğu olarak müzisyen Tilbe'yi ağırlayacağı bildirildi. Tatlıses'e yakın kaynakların verdiği bilgiye göre Tilbe, program teklifini kabul etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.