Ibrahimovic yeni takımını açıkladı!

Fransız ekiplerinden Paris Sait Germain ile yollarını ayıran İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic yeni takımını açıkladı. Golcü oyuncu sosyal medya hesabı Instagramüzerinden yeni sezonda Manchester United'da oynacağını...

Fransız ekiplerinden Paris Sait Germain ile yollarını ayıran İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic yeni takımını açıkladı. Golcü oyuncu sosyal medya hesabı Instagramüzerinden yeni sezonda Manchester United'da oynacağını duyurdu.

Ibrahimovic, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ''Dünyanın bilme zamanı geldi, sıradaki durağım Manchester United'' ifadelerini kullandı.

Zlatan Ibrahimovic, böylece Jose Mourinho ile Inter'den sonra 2. kez aynı takımda görev yapacak. Jose Mourinho ve Ibrahimovic, Inter'de birlikte 1 sene çalışıp, bu 1 sene içinde İtalya Serie A şampiyonluğu ve İtalya Süper Kupa şampiyonluğu yaşadılar.
İLK MAÇI GALATASARAY'A KARŞI
Galatasaray ve Manchester United, 30 Temmuz Cumartesi günü İsveç'te özel maçta karşı karşıya gelecek. İsveçli futbolcu da yeni takımıyla ilk maçına Galatasaray karşısında çıkacak.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun yönetimindeki Manchester United ile Galatasaray'ın mücadelesi Göteborg'un Ullevi Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma TSİ 20:30'da başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
"Fenerbahçe tüm isimlerden, kişilerden öndedir"
Dev Derbiye Saatler Kala Fenerbahçe'de Deprem! İsmail Kartal 3 Futbolcuyu Kadro Dışı Bıraktı!
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda başkanlık seçimi günü geldi
Galatasaray'dan önemli galibiyet geldi