Icardi dün gece Wanda Nara ile görüntülendi

Wanda Nara ve Mauro Icardi çifti, ayrılık iddialarını doğruladıktan sonra bir restoranda görüntülendi. Icardi, sakatlığı nedeniyle Arjantin'e gitmişti. Gazetecinin "Barışma var mı?" sorusuna yanıt vermeyen çift, araçlarına binip uzaklaştı.

Wanda Nara ve Mauro Icardi çifti, geçtiğimiz haftalarda ayrılık iddialarını doğruladıktan sonra dikkat çekici bir şekilde gündemde kalmayı sürdürüyor. Çift, son olarak bir restorandan çıkarken görüntülendi. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, sakatlığı nedeniyle tedavi olmak üzere Arjantin'e gitmişti.

Restoran çıkışında gazetecilerin, "Barışma var mı?" şeklindeki sorusuna çift herhangi bir yanıt vermedi. Kameralara yansıyan görüntülerde, Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin sessizce araçlarına binip oradan uzaklaştıkları görüldü.

Wanda Nara, daha önce yaptığı açıklamalarda, Arjantin’de yaşadığını ve burada kalmayı planladığını belirtmişti. "Icardi benimle yeniden yaşamak istiyorsa gelebilir. Burada harika bir projem var" ifadelerini kullanan Nara’nın sözleri, Galatasaray taraftarları arasında Icardi’nin olası ayrılığı konusunda endişelere yol açmıştı. Çiftin bu yeni görüntüleri, ilişkilerinin geleceği hakkında soru işaretlerini artırmış durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.