Icardi için bomba ayrılık iddiası! İtalya yolcusu mu?

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, İtalya'da bir kez daha gündem oldu. İtalya'ya gitmek istediği ortaya çıkan futbolcunun bu sezonu Galatasaray ile geçireceği daha sonra ise Inter kulübüne gideceği söyleniyor!

İtalyan kaynaklara göre Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, konusunda ciddi haberler var. İtalyan haberlerinde yer alan bilgilere göre; Icardi ve ailesinin İtalya'ya dönmek istediği bilgisi yer alıyor. 

Edinilen bilgiye göre Icardi'nin hedef takımı Inter ve oyuncu sezon sonunda Inter'e dönmeye hazır olduğunu açıkladı. Ancak habere göre Inter'in şu anda Icardi için para biriktirmeye niyeti yok.

Icardi'nin kış transfer döneminde Galatasaray'da kalma kararı aldığı ve sezon sonunda Inter'e dönmek istediği bildirildi.

MAURO İCARDİ İTALYAN YOLCUSU MU?

Mauro Icardi'nin kış transfer döneminde birçok üst düzey takıma teklif edildiği ancak oyuncunun Galatasaray'da kaldığı vurgulandı.

Icardi'nin sezon sonunda Inter'e kapıyı açık bıraktığı ve 10 milyon euro olan maaşını 5 milyon euroya düşürmeye hazır olduğu yine haberlerde yer aldı. Inter'in Arjantinli yıldızla şuan da ilgilenmediği belirlendi.. Gelecek sezonlarda ise icardi ile görüşme yapabilecekleri vurgusu da haberlerde yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'de Jose Mourinho ve Romelu Lukaku Transferi için Hareketli Günler
NBA Play-off'larında Heyecan Dorukta: Nuggets ve Pacers Galibiyetle Serilerde Dengeyi Sağladı!
Gaziantep FK, Adana Demirspor'u Deplasmanda 6-1 Mağlup Ederek Çıkış Yakaladı
Fenerbahçe'de Başkanlık Yarışı: Ali Koç, Saran ve Aziz Yıldırım
Beşiktaş, Fransız Golcü Akor Adams İçin Transfer Hamlesi Başlattı