Icardi ve Wanda Nara boşanıyor mu?

İcardi ve Wanda Nara arasında soğuk rüzgarlar esiyor! Galatasaraylı futbolcu aşk hayatında o kadar da başarılı değil! Mauro Icardi ve Wanda Nara boşanıyor mu? Ortaya atılan bu iddia ortalığı karıştırdı! Sosyal medyadan birbirlerini takip etmiyorlar...

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın boşandığı iddiaları spor ve magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Arjantin'in önde gelen dergilerinden Ciudad Magazin'in bu açıklaması çiftin hayranlarını şaşkına çevirdi.

WANDA NARA BOŞANMA DAVALARINI BAŞLATTI


Wanda Nara'nın Mauro Icardi'ye boşanma davası açtığı bildirildi. Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld, Arjantin basınına yaptığı açıklamada, "Wanda bu kararı uzun zamandır vermek istiyordu" dedi. İddia, çiftin uzun süredir yaşadığı sorunların bir sonucu olarak görüldü..

Çiftin Instagram hesaplarında yapılan değişiklikler de boşanma iddialarını alevlendirdi. Wanda Nara'nın Mauro Icardi'yi takip etmeyi bırakması dikkat çeken ilk işaretlerden biriydi. Öte yandan Icardi'nin Nara'yı takip etmeye devam etmesi ikili arasındaki gerilimin sosyal ağlara da yansıdığını gösterdi.

Icardi ve Nara ikilisi geçmişte çeşitli krizlerle gündeme geldi. Ancak bu kez ayrılığın kesin olduğu söylenen çift, yollarını ayırma kararı aldı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.