Icardi, Wanda Nara'nın göğüslerine dayanamadı!

İcardi, dayanamadı! O göğüsler barıştırdı! Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Mauro Icardi, özel hayatıyla yeniden gündeme geldi. Ünlü futbolcunun, ayrıldığı iddia edilen eşi Wanda Nara'nın fotoğrafını sosyal medya hikayesine ekledi. Söz konusu poz takipçileri arasında büyük bir şaşkınlık yarattı.

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Mauro Icardi, kişisel hayatını bir kez daha ortaya çıkardı.

Eşi Wanda Nara ile yakın zamanda ayrıldığı ve bu durumun Icardi'yi üzdüğü bildirildi. Ancak on yıllık flörtün ardından ayrılığın uzun sürmeyeceği anlaşıldı.

Icardi, Nara'nın sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafı paylaşarak dikkat çekti. Icardi fotoğrafa "Ah" ekleyerek takipçilerini merakta bıraktı.

Tekrar takibe başladılar
Ayrıca Icardi'nin Nara'nın fotoğrafını paylaşmasının ardından çiftin sosyal medyada birbirini tekrar takip etmesi, aralarındaki barışma arzusunu güçlendirdi.

NE OLDU?

Öte yandan sosyal medyada mutlu anları ve aşklarını paylaşan Wanda Nara ile Mauro Icardi'nin boşandığı yönündeki söylentiler soruşturmanın eşiğindeydi. Nara'nın sosyal medyada Icardi'yi takip etmeyi bırakması çiftin dağıldığının bir işareti olarak görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.