Icardi’nin Sözleşmesindeki Şaşırtan Detay Ortaya Çıktı

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin sözleşmesinde, sezon boyunca 8 defa özel uçakla seyahat etme hakkı olduğu ve bu harcamaların kulüp tarafından karşılandığı öğrenildi. Icardi’nin yıllık kazancı sponsor destekleriyle 10 milyon euroya ulaşıyor.

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Icardi sezona oldukça tutuk başladı. Çıktığı 10 maçta 3 gol atan Arjantinli golcü, Alanyaspor maçı sonrası stadı ilk terk eden isim oldu. Icardi sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda uçağa binerek tatile çıktığını belirtti.

Sabah gazetesindeki habere göre Icardi’nin sözleşmesindeki dudak uçuklatan detaylar ortaya çıktı. Arjantinli golcünün sezon içinde 8 defa özel uçakla seyahat etme imkanının olduğu belirtiliyor. Icardi’nin yalnız uçak harcaması için Galatasaray’ın kasasından yılda 500 bin dolara yakın para çıkıyor. Öte yandan Arjantinli golcünün çocuklarının okul harcamaları ve ev kirası da sarı kırmızılılar tarafınca karşılanıyor.

Icardi’nin 6 milyon euro olan garanti tutarının yanı sıra sponsorlar ve Başkan Dursun Özbek’in desteği ile 4 milyon euro ek ödeme veriliyor. Böylece golcü oyuncunun senelik kazancı 10 milyon euroyu buluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.