İçişleri Bakan Yardımcısı’ndan Ümit Özdağ’a hakaret!

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil arasında sosyal medya da sert tartışma yaşandı. Erdil, Özdağ’a sosyal medya üzerinden hakarette bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu kez sık sık tartışma yaşadığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yardımcısı Tayyip Sabri Erdil’le karşı karşıya geldi. 

Erdil’in Viyana’da katıldığı bir tarikat toplantısında cumhuriyeti hedef aldığını ileri süren Özdağ, “İddia o ki geçtiğimiz günlerde Viyana’ya giderek, oradaki tarikat ve cemaat mensuplarıyla buluşan İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil şöyle dedi; ‘Bu Cumhuriyet elbisesi bize dar geliyor. Keseceğiz, yırtıp atacağız.’ Doğru mu Sabri Bey, kesecek, yırtıp atacak mısınız?” dedi.

Erdil ise bu iddiaya Twitter’dan bir mesajla yanıt verdi:

“İftiranla, alçalmakta sınır tanımadığın çukurda hangi siyasi hedefe ulaşabileceksin? Anlaşılıyor ki havlayacak başka yer bulamadın galiba. Hadi oradan başka kapıya… Bundan sonra senin bu süfli hezeyanlarına cevap verecek değilim.”

‘Vatansever bürokratlar tiksiniyor’

Özdağ ise üsluba dikkati çekerek “Kendisine ‘Sabri bey’ diye hitap ederek yurtdışında WhatsApp gruplarında dile getirilen bir iddiayı sorunca vermiş olduğu cevap. İçişleri Bakanlığı tarihinin kara lekeleri olan bu kadrodan vatansever bürokratlar haklı olarak tiksiniyor” ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Fatih Altaylı'dan Bahçeli'ye 'kız alıp kız verme' yanıtı sert oldu!
Bağırma
Ücretsiz doğalgaz bir yıl daha uzatılsın
1 Mayıs aynı zamanda dayanışma demektir
Kılıçdaroğlu emekçilere Taksim çağrısında bulundu