İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kayıp Rojin'in ailesi ile görüştü

Van'da 13 gündür kayıp olan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in başörtüsü, bugün Van Gölü sahilinde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aramaların 24 saat esaslı devam ettiğini belirterek, aile ile görüştüğünü ve hayırlı haberler vermek için dua ettiklerini ifade etti.

Van'da 13 gündür kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in başörtüsü, bugün Van Gölü sahilinde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aramaların aralıksız sürdüğünü belirterek, Rojin'in ailesiyle görüştüğünü ve hayırlı haberler vermek için dua ettiklerini ifade etti. Arama çalışmaları devam ediyor.

Van'da kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in başörtüsü, bugün saat 15.30 sıralarında Van Gölü sahilinde bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rojin'in ailesiyle yaptığı telefon görüşmesini sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

"DUAMIZ HAYIRLI HABERLER VERMEK"


"13 gündür kayıp olan Rojin kızımız için Van'da ekiplerimiz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Kızımızın babası Nizamettin ağabey ve amcası Mehmet ağabey ile telefonda görüştük. 

Aramalarımız geniş çaplı ve 24 saat esaslı olarak devam ediyor. Duamız, başta Nizamettin ağabeyimiz olmak üzere tüm aile fertlerine ve Aziz Milletimize hayırlı haberler vermek."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.