İçişleri Bakanı: 'Bozdoğan-19 Operasyonları'nda 22 Mağara ve Sığınak İmha Edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, 'Bozdoğan-19 operasyonları'nda 4 ilde yapılan terörle mücadelede 22 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi. Güvenlik güçleri kararlılıkla operasyonları sürdürüyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurusuna göre, Türkiye'nin terörle mücadelesi kapsamında gerçekleştirilen 'Bozdoğan-19 operasyonları'nda 4 ilde 22 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi. Operasyonlar, güvenlik güçlerinin kararlılığını ve terörle mücadeledeki azmini vurgulamaktadır. Bakan Yerlikaya, terörle mücadelede sınır tanımayan çalışmaların devam ettiğini belirtti. Bu operasyonlar, Türkiye'nin iç ve sınır ötesindeki güvenliğini sağlamak için yürütülmektedir.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, Türkiye'nin terörle mücadelesi kapsamında yapılan 'Bozdoğan-19 operasyonları'nda, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin kırsalda eylem yapmak için kullandığı mağara ve sığınaklar tespit edilmiş ve yok edilmiştir. Operasyonlar neticesinde, 4 farklı ilde toplam 22 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edilmiştir. Bu operasyonlar, Türkiye'nin terörle mücadelesindeki kararlılığını ve güvenlik güçlerinin azmini bir kez daha ortaya koymaktadır. Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında belirttiği üzere, terörle mücadelede sınır tanımadan ve hız kesmeden operasyonlar devam etmektedir. Bu tür operasyonlar, halkın güvenliğini sağlamak ve ülkenin bütünlüğünü korumak için gereklidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İskoçya-İsrail maçına güvenlik gerekçesiyle yandaş alınmayacağı açıklandı!
Banu Parlak'a Saldırı Davasında Şok Gelişme: Şikayetinden Vazgeçti
Antalya'daki Teleferik Kazasında Yeni Gelişme: 19 Kişi İçin Soruşturma Genişletildi
Bakanlık Açıkladı: Evlilik Kredisinde Kritik Gün! Bugün Başlıyor!
Motosikletle çocuğa çarpıp kaçmıştı, şüpheli yakalandı