İçişleri Bakanı: BTÖ'nün Kırsal Operasyonunda 82 Mağara ve Sığınak İmha Edildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, kırsalda BTÖ'ye yönelik operasyonlarda 82 mağara ve sığınak imha edildiğini duyurdu. "Terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin kırsal bölgelerde eylem hazırlığı içinde olduklarına dair önemli bir operasyonu duyurdu. Bahar aylarında gerçekleştirilen Bozdoğan-28 operasyonlarında, teröristlerin saklandığı 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi. Yerlikaya, sürecin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin bahar aylarında kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik Bozdoğan-28 operasyonlarında 82 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.

Yerlikaya, paylaşımında "Yılın her günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden kent içinde de kırsalda da operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek" ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye'nin Emeklilerine Yeni Düzenlemeler: Ücretsiz Konaklama ve Çeşitli İndirimler Geliyor!
2023 TÜİK Raporu: Türkiye'de Genç İşsizlik ve Eğitimdeki Boşluklar Belirginleşiyor
Trabzon'da Yaş Çay Sezonu Başladı: Verimlilik İçin Üreticiler Ter Döküyor!
İstanbul'da HPV Aşısı Programı: 85 Binden Fazla Başvuru Alındı
Erzurum'da Anne Cinayeti: İyi Hal İndirimiyle Müebbet Hapis Cezası