İçişleri Bakanı: IŞİD'e Yönelik Operasyonlarda 36 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, IŞİD'e yönelik İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri'de yapılan operasyonlarda 36 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyonlarda çok sayıda silah ve dijital materyal ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü IŞİD'e karşı yoğun bir operasyon dalgası başlattıklarını duyurdu. İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri'de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 36 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucunda silahlar ve dijital materyaller de ele geçirildi. Bu adım, ülkenin huzuru ve güvenliği için atılmış önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, terör örgütü IŞİD'e yönelik İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri'de eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 36 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, operasyonların adının "BOZDOĞAN-27" olduğunu belirtti ve açıklamasına şu şekilde devam etti:

"Değerli Milletimizin Bilgisine;
Ülkemizin huzuru, birliği ve beraberliği için teröristlere göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin kararlı mücadelesiyle, ülkemizin her köşesinde terörle etkin bir şekilde mücadele ediyoruz!

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda, İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri'de gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde;

- İstanbul'da, sosyal medya platformu X hesabı üzerinden finans faaliyetleri yürüten ve terör örgütleriyle irtibatlı oldukları tespit edilen 15 şüpheli yakalandı.

- Kayseri'de, geçmişte DEAŞ terör örgütü içerisinde etkinlik yürüten ve örgüt içerisinde yaralanan şahıslara ilaç ve malzeme temin eden 5 şüpheli yakalandı.

- İzmir'de, DEAŞ terör örgütü içerisinde etkinlik yürüten 14 şüpheli yakalandı.

- Eskişehir'de, DEAŞ terör örgütü içerisinde etkinlik yürüten 2 şüpheli yakalandı.

Operasyonlar neticesinde;
Pompalı tüfekler,
Ruhsatsız tabancalar,
Çok miktarda döviz ve Türk Lirası,
Çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyor, Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duaları sizinle."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!