İçişleri Bakanı Narin sorusuna sus işareti ile yanıt verdi!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Adli Tıp raporu, Narin'in boğularak öldüğünü ve kaybolduğu gün yaşamını yitirdiğini ortaya koydu.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Narin’in cansız bedenine 8 Eylül’de ulaşıldı. Adli Tıp Kurumu’nun hazırladığı raporda, Narin'in boğularak öldürüldüğü ve kaybolduğu gün, yani 21 Ağustos'ta hayatını kaybettiği kesinleşti. 

Olayın ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde gazi ve gazi yakınlarıyla düzenlenen bir programda Narin Güran cinayetiyle ilgili sorulara yanıt verdi. Yerlikaya, konunun adliyede olduğunu belirterek, "Yargı süreçleri şu anda orada devam ediyor. Biz de sizler gibi bekliyoruz. Hep birlikte sonucun ne olduğunu göreceğiz. Tekrar ediyorum, hep birlikte adliyede neler olacağını göreceğiz. Adalet tecelli edecek, bundan hiç şüpheniz olmasın," ifadelerini kullandı.

Narin Güran’ın cinayeti, toplumda büyük bir üzüntü ve öfke yaratırken, adaletin yerini bulması için kamuoyu dikkatle gelişmeleri takip ediyor. Soruşturmanın detayları ve zanlıların durumu ise merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.