İçişleri Bakanı: PKK'ya Yönelik 'Bozdoğan-24' Operasyonunda 15 Şüpheli Gözaltına Alındı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, PKK'ya yönelik "Bozdoğan-24" operasyonunda 15 şüpheliyi gözaltına aldıklarını açıkladı. Operasyon, Adana, Diyarbakır, Mersin, İstanbul, Kırklareli ve Muğla'da gerçekleştirildi. Şüphelilerin terör örgütü adına sokak eylemleri düzenlediği belirtiliyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurusuna göre, Türkiye PKK'ya yönelik "Bozdoğan-24" operasyonuyla harekete geçti. Adana, Diyarbakır, Mersin, İstanbul, Kırklareli ve Muğla'da gerçekleştirilen operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonun amacı, terör örgütünün sokak eylemleri ve yurt dışı yapılanmasına yönelik etkinliklerini engellemek.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK'ya karşı eş zamanlı "Bozdoğan-24" operasyonunun gerçekleştirildiğini duyurdu.

Adana, Diyarbakır, Mersin, İstanbul, Kırklareli ve Muğla'da gerçekleştirilen operasyonlarda 15 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, operasyon kapsamında gözaltına alınanların terör örgütü adına sokak eylemleri gerçekleştirdiğini ve terör örgütünün yurt dışındaki yapılanmasında etkin rol aldıklarını belirtti.

Yerlikaya ayrıca, operasyon sırasında çok sayıda dijital materyale el konulduğunu ve "Kahraman polisimiz 7/24 görevlerinin başında. Bayramda da operasyonlara devam ediyorlar." şeklinde konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.