İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Konya'da bıçaklanan polis hakkında açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya Selçuklu'da bir ihbara giden polis memuru Mustafa Topuz'un 7 bıçak darbesi aldığını açıkladı. Olayda, sinir krizi geçiren bir şahıs kontrol altına alınmaya çalışılırken arbede yaşandı. Yaralı şahıs, suç aletiyle birlikte yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir eve yapılan ihbarda sırtından bıçaklanan polis memuru hakkında bilgi verdi. Yerlikaya'nın açıklamasına göre, polis memuru 7 bıçak darbesi alarak ağır yaralandı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya platformu X'ten yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bugün sabah saat 10.30 sularında, Konya Selçuklu ilçesinde sinir krizi geçiren bir hasta ile ilgili olarak 112 Acil Sağlık ekiplerinin yardım talebi üzerine olay yerine hızla polis ekiplerimiz sevk edilmiştir.

29 yaşındaki E. K. isimli şahıs, kontrol altına alınmaya çalışılırken çıkan arbede sırasında görevdeki kahraman polisimiz Mustafa Topuz, 7 bıçak darbesi alarak ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştır.

Söz konusu şahıs, yaralı halde suç aletiyle birlikte yakalanmış ve hastanede gözaltında tutulmaktadır.

Yaşanan olaydan derin bir üzüntü duydum. Emniyet güçlerimiz, gece gündüz demeden her ihbara canları pahasına koşmaktadır. Kahraman güvenlik güçlerimizin her birine Aziz Milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin.

Polis kardeşime acil şifalar diliyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.