İddia: İYİ Partili vekilin oğlu ve yeğeni iki kadına cinsel saldırıda bulundu

Ankara’da geçtiğimiz Şubat ayında iki kadın iddiaya göre İYİ Parti’den istifa eden bir milletvekilinin oğlu ve yeğeni tarafından darp edildi, tecavüze uğradı.

İYİ Parti'den istifa eden bir milletvekilinin oğlu ve yeğeninin, iki kadına cinsel saldırıda bulunduğuna yönelik iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Halk TV'deki "Söz Sende" programında açıklamalarda bulunan gazeteci Yavuz Selim Demirağ, İYİ Parti'de peş peşe gelen istifalara ilişkin "Para teslimi ile ilgili açıklamaların dışında bir kriz var. Bunları söylemek istemezdim ama bu işin içerisinde çok ciddi taciz suçlamaları da var" dedi.

Demirağ açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"İYİ Parti'de bazı danışmanlar, bazı sekreterler ve bazı şoförlerin işlerine son verildi. Bunları söylemek istemezdim ama bu işin içerisinde çok ciddi taciz suçlamaları da var. Siyasi partilerde seçimlerin öncesinde ve sonralarında bütçeler vardır. Bu bütçeler Yargıtay kontrolündedir. Para teslimi ile ilgili açıklamaların dışında bir kriz var. Geçtiğimiz günlerde istifa eden bir ismin oğlu ve kızıyla ilgili 2 genç kıza tecavüz ve darpla ilgili çok ciddi iddialar var. Bunlar emniyete kadar gitmiş durumda. Sayın Akşener sıradan bir siyasetçi değil. Bunlarla ilgili de sayın Akşener söylentilerle yetinmez. Bunları kaynağından bunları alır alınca da çok etkilenmiş ve sinirlenmiş. Akşener her şeyden önce bir anne. Dolayısıyla 'Şuradan duydum' şeklinde hareket etmez. Bu dedikodular Ankara'da bir aydır konuşuluyor. Akşener bunlarla yolumuzu ayıralım sessiz sedasız ayrılsınlar istedi ama onlar bunu tercih etmediler."

Öte yandan saldırı olayının şubat ayında Ankara Yaşamkent'te yaşandığı öne sürüldü.

ODA TV FOTOĞRAF YAYIMLADI

Öte yandan olayla ilgili bir yazı kaleme alan Oda TV yazarı Hürrem Elmascı, bazı fotoğraflar yayımladı. Elmascı, tecavüz ve darp olayını aktarıp şu ifadeleri kullandı:

"Çocuklar, tabii işin içine siyasetçiler girince yaşananlar da başka bir boyut kazanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara Kalesi'nin Restorasyon Çalışmaları Havadan Görüntülendi
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2024 Kurban Hizmetleri Tebliği: Yeni Kurallar ve Ağır Cezalar
Kuzey Kore, Kim Jong-Un Liderliğinde 240 mm'lik Çoklu Roketatar Sistemlerini Test Etti
7 ilde 'borsa dolandırıcılığı' operasyonu yapıldı: Birçok kişi gözaltına alındı
Aslı Enver 40 Yaşını kutladı!