İddia| Portekizli Sol Bek Mario Rui'nin Galatasaray'a Transferi Gündemde

Galatasaray, Napoli'nin 33 yaşındaki Portekizli sol beki Mario Rui ile ilgileniyor. İtalyan basınına göre, oyuncunun yüksek maaşı nedeniyle Napoli, kiralık bir anlaşmaya sıcak bakıyor. Öte yandan, Real Valladolid de Rui'yi istiyor, ancak oyuncunun bu transfer için istekli olmadığı belirtiliyor.

Galatasaray, transfer çalışmalarında dikkat çeken bir isimle gündeme geldi: Napoli'nin 33 yaşındaki Portekizli sol beki Mario Rui. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Rui'nin geleceği belirsizliğini korurken, Napoli'nin oyuncunun yüksek maaşı nedeniyle kiralık bir anlaşmaya sıcak baktığı ifade ediliyor.

Galatasaray, Napoli'de forma giyen 33 yaşındaki Portekizli sol bek Mario Rui ile ilgilendiği iddialarını gündeme taşıdı. İtalyan basınından Il Mattino'nun haberine göre, Galatasaray'ın sol bek transferi için sürpriz bir hedef olarak belirlediği Mario Rui'nin geleceği kısa süre içinde netlik kazanacak. Napoli, oyuncunun yüksek maaşı nedeniyle kiralık bir anlaşmaya sıcak bakıyor.

Haberde ayrıca, Real Valladolid'in de Rui ile ilgilendiği, ancak oyuncunun İspanyol ekibine transfer olma konusunda isteksiz olduğu kaydedildi. Geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla 28 resmi maçta görev alan Mario Rui, bu karşılaşmalarda 2 asistlik bir performans sergiledi. (beIN Sports Türkiye)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.