İddia|Serhat Akın yorumculuğu bırakacak

Serhat Akın, bir program çıkışında uğradığı silahlı saldırı sonrası ayağından yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan Akın, ameliyat sonrası Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın ziyaretine uğradı.

Katıldığı programın ardından silahlı saldırıya uğrayan ve ayağından yaralanan Serhat Akın, sağlık durumunun iyi olmasının ardından ameliyat geçirdi. Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Akın'ı ziyaret ederek duygusal bir konuşma yaptı ve onun yorumculuğu bırakmaması gerektiğini vurguladı.

Serhat Akın, katıldığı bir programın ardından silahlı saldırıya uğrayarak ayağından yaralanmıştı. Şu an sağlık durumu iyi olan Akın, yakın zamanda bir ameliyat geçirdi. Bu süreçte, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım da ona destek olmak için ziyarette bulundu.

Gazeteci İbrahim Seten, Yıldırım ve Akın arasındaki duygusal diyalogu aktardı. Yıldırım, Akın'a yorumculuğu bırakma kararı aldığını duyduğunda şunları söyledi: "Sakın bırakma. Ben hapse düştüğümde Fenerbahçe başkanlığını bıraktım mı? Sen kurşun yedin diye yorumculuğu bırakacaksın, korkmayacaksın, susmayacaksın. Aynı şekilde devam etmelisin." Bu sözler, Akın'ın gelecekteki kariyeri hakkında önemli bir etki yaratabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.