İDO Yunanistan Sisam Seferleri Başladı! İşte Fiyatlar ve Sefer Saatleri

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Yunanistan'ın Sisam (Samos) Adası'na ilk seferlerini İzmir'in Seferihisar ve Aydın'ın Kuşadası ilçelerinden başlattı. Sisam Adası'na toplam 422 yolcu taşınırken, bu seferler Ramazan Bayramı tatili boyunca devam edecek.

İDO'dan Sisam'a İlk Seferler Gerçekleşti! Fiyatlar ve Sefer Saatleri Belli Oldu

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), 2022 yılında Hatay-Girne seferleriyle kazandığı uluslararası deneyimi Ege'ye taşıyor. İzmir'in Seferihisar ve Aydın'ın Kuşadası ilçelerinden Yunanistan'ın Sisam Adası'na ilk seferler gerçekleşti. Seferlerde toplam 422 yolcu taşındı.

Ramazan Bayramı'nda Ek Seferler

Ramazan Bayramı tatili süresince Sisam'a ek seferler düzenlenecek. Mayıs ayında haftanın 3 günü olarak planlanan seferlerin, sezon açılışıyla her gün yapılacağı ifade edildi.

İDO Genel Müdürü Murat Orhan:

"2022 senesinde Hatay-Girne seferleriyle uluslararası tecrübe kazandık. Ege ve Akdeniz gemilerimizle toplamda 422 yolcuyla Seferihisar-Sisam ve Kuşadası-Sisam seferlerimizi gerçekleştirdik. Başlangıçta haftanın 3 günü sabah gidiş ve akşam dönüş şeklinde gerçekleşecek olan seferlerimiz, sezonda haftanın her günü sabah gidiş, akşam dönüş olarak gerçekleşecek."

Ege'de Farklı 3 Hat Çalışması

Ege Denizi'nde farklı 3 hatla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen Orhan, sefer saatleri ve fiyatlarının netleşmesi üzerine kamuoyuna duyurulacağını açıkladı.

Sefer Saatleri ve Fiyatlar:

  • Seferihisar-Sisam: Yaklaşık 1 saat süren seferlerin gidiş dönüş fiyatı 35 avro, farklı gün dönüş yapılması durumunda ise 45 avro olarak belirlendi.
  • Kuşadası-Sisam: Yaklaşık yarım saat süren seferlerin gidiş dönüş fiyatı 41 avro, farklı gün dönüş yapılması durumunda ise 52 avro olarak belirlendi.
  •  


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye'yi Bir Hafta Boyunca Etkisi Altına Alacak Çöl Tozu Uyarısı
Dikkat! E-Devlet'te Birikmiş Paranız Olabilir! Hemen Kontrol Edin!
Ünlü Türkücü Meğer Fabrikatörmüş: Mardin'de Üretip Kilosunu 14.000 Euro'ya Satıyor!
Ünlü oyuncu kendisinden 33 yaş küçük eşiyle podyumda!
Emeklilik Hayalleri Gerçek Oluyor! SGK'dan Milyonlara Ücretsiz Prim Desteği!