İETT Otobüsü Avcılar’da Kazaya Karıştı: 1 Ağır Yaralı, 3 Kişi Yaralı

Avcılar’da direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü, üç araca çarpıp akaryakıt istasyonuna daldı. Kazada bir kişi ağır, üç kişi yaralandı. Şoför gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Yaralıların tedavisi hastanelerde sürüyor.

Avcılar'da direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü, üç araca çarptıktan sonra bir akaryakıt istasyonuna daldı. Kazada bir kişi ağır, üç kişi yaralandı. Şoför gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı; yaralıların tedavisi hastanelerde devam ediyor.

Avcılar'da meydana gelen kazada, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü önce üç araca çarptı, ardından bir akaryakıt istasyonuna daldı. Kaza sabah 06.45'te Avcılar ilçesi Tahtakale Mahallesi Gaffar Okan Caddesi üzerinde gerçekleşti. Özgür K. yönetimindeki 34 NL 8092 plakalı İETT otobüsü, kontrolünü kaybederek önce bir minibüse ve iki araca çarptıktan sonra yol üzerindeki akaryakıt istasyonuna girdi. Otobüs, istasyonun tabelasına çarparak durdu. Şoför Özgür K. kazada yara almazken, minibüsteki üç kişi yaralandı; bunlardan birinin durumu ağır olarak bildirildi. 

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralılar, hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Şoför Özgür K., gözaltına alındıktan sonra ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Yaralıların hastanelerdeki tedavileri devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.