İETT'den vatandaşa müjde: O bölgede 3 yeni hat hizmete girdi!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine, İETT tarafından eklenen 3 yeni hatla toplu taşıma ağı genişledi. Bu hatlardan biri olan 145 Marmara Evleri – Küçükçekmece Marmaray Hattı, 16 Temmuz 2024'te hizmete başlayacak ve Beylikdüzü'nden Marmaray'a direkt ulaşım sağlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İETT, Beylikdüzü ilçesine 3 yeni hattı ekleyerek toplu taşıma ağını genişletti. Bu yeni hatlardan biri olan 145 Marmara Evleri – Küçükçekmece Marmaray Hattı, 16 Temmuz 2024 tarihinde hizmete girecek ve Beylikdüzü'nden Marmaray'a doğrudan ulaşım imkanı sunacak.

TOPLANTIYLA AÇIKLANDI: BEYLİKDÜZÜ'NÜN TOPLU TAŞIMA İHTİYAÇLARI ELE ALINDI

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, İETT Genel Müdürü İrfan Demet, Beylikdüzü Belediyesi yetkilileri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar bir araya geldi. Toplantıda, ilçe halkının talepleri dinlendi ve toplu taşıma imkanlarının genişletilmesi için yeni adımlar atıldı.

YENİ HATLARLA DAHA HIZLI VE KOLAY ERİŞİM

Yapılan planlama çalışmaları sonucunda, Beylikdüzü'nde yaşayanların toplu taşıma imkanlarına daha hızlı erişim sağlanması hedeflendi. 145 numaralı Marmara Evleri – Küçükçekmece Marmaray Hattı ile birlikte Beylikdüzü, Marmaray'a direkt bağlantı imkanına kavuşacak.

HİZMETE GİRECEK DİĞER HATLAR

Ayrıca, BM7 Haramidere/Yakuplu-Beylikdüzü ve BM8 Gürpınar/Adnan Kahveci Mah.-Cumhuriyet Mah. Metrobüs hatları da 9 Eylül 2024 tarihinde hizmete sunulacak. Bu hatlarla birlikte ilçedeki okul, hastane ve kamu kurumlarına erişim kolaylaşacak, mahalleler arası bağlantılar güçlenecek.

VATANDAŞ MEMNUNİYETİ VE ENTEGRASYON ARTACAK

Yeni hatların açılmasıyla birlikte Beylikdüzü sakinlerinin toplu taşıma konforu ve erişimi önemli ölçüde artacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.