İflas Dalgası Devam Ediyor: Ayakkabı Fabrikası da İflas Etti, 147 İşçi Bayram Öncesi İşsiz Kaldı!

Küresel ekonomik kriz, Türkiye'deki etkilerini sürdürmeye devam ediyor. Bu krizin son kurbanı olan bir ayakkabı fabrikası da iflas etti. Fabrikanın kapanmasıyla birlikte, 147 işçi bayram öncesinde işsiz kaldı. İşte detaylar...

Pandemi döneminde başlayan ekonomik kriz, dünya genelinde ve Türkiye'de birçok işletmeyi olumsuz etkiliyor. Her geçen gün yeni bir iflas haberi gelirken, son gelen haber Bartın'daki bir ayakkabı fabrikasından geldi.

Ekonomist Turhan Bozkurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bartın'da faaliyet gösteren bir ayakkabı firmasının iflas ettiğini duyurdu. Bu iflasla birlikte, Akasya Ayakkabı adlı firma, ekonomik zorluklar karşısında ayakta kalamadı. Fabrikanın resmen iflas etmesiyle birlikte, yüzlerce çalışana da kötü haber verildi. Zaten 1,5 aydır maaş alamayan 147 işçi, Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala işlerinden oldu.

Firmanın iflasının, sektörü derinden etkilemesi bekleniyor. Bu durum, küresel ekonomik krizin Türkiye'deki yıkıcı etkilerini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri

Planlı üretim modeli çiftçiye nefes aldıracak!
Elektrikli araçları şarj ederken üzerine ıslak havlu koymak bakın ne işe yarıyor?
Otomatik otomobil kullanırken dikkat etmeyen 100 bin TL ödeyecek!
Fed faiz indirimine ne zaman başlayacak?
Türkiye'de doğrudan yabancı yatırım miktarında düşüş yaşandı