İGA İstanbul Havalimanı, Travel and Leisure Anketi'nde Dünyanın En İyisi Seçildi

İstanbul Havalimanı, Travel and Leisure dergisinin düzenlediği ankette dünyanın en iyi havalimanı seçildi. Okurların oylarıyla belirlenen sıralamada İstanbul Havalimanı, 95,79 puan alarak zirveye yerleşti. Ödül töreni New York'ta yapıldı, ödülü İGA İstanbul Havalimanı adına Mehmet Büyükkaytan aldı.

İGA İstanbul Havalimanı, Travel and Leisure dergisinin dünya genelindeki okurlarının oylarıyla "Dünyanın en iyi 10 Uluslararası Havalimanı" listesinde birinci seçilerek uluslararası alanda önemli bir başarı elde etti.

New York merkezli seyahat ve lifestyle dergisi Travel and Leisure'ın her yıl düzenlediği "Dünyanın en iyisi 10 Uluslararası Havalimanı" anketinde, İGA İstanbul Havalimanı tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Okurların verdikleri puanlarla belirlenen bu prestijli listede, İstanbul Havalimanı 95,79 puan alarak zirveye yerleşti. Havalimanları, erişim kolaylığı, check-in süreçleri, güvenlik standartları, yeme-içme seçenekleri, alışveriş imkanları ve genel tasarım gibi kriterler açısından değerlendirildi.

Ödül töreni ABD'nin New York şehrinde düzenlendi ve İGA İstanbul Havalimanı adına ödülü Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Büyükkaytan aldı. Büyükkaytan, ödül sonrası seyahatin herkes için benzersiz bir deneyim olması gerektiğine inandıklarını ve İstanbul Havalimanı olarak yolcu memnuniyetini ön planda tuttuklarını vurguladı. Havalimanının sunduğu hizmetlerin yolcular tarafından takdir görmesiyle gururlandıklarını belirterek, bu başarının Türkiye'ye yeni bir ödül kazandırdığı için memnuniyet duyduklarını ifade etti.

İstanbul Havalimanı, ilk kez 2021 yılında bu ankete katılmış ve listedeki ilk Türk havalimanı olarak dikkat çekmişti. Ödülü kazandıktan sonra ise dünya genelindeki köklü rakipleri arasında birinci sıraya yükselerek uluslararası alanda önemli bir başarı elde etmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.