İhanet iddiaları gündemdeydi! Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'na eski sevgilisi Afra

Şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd karakterine yaşam veren Mert Yazıcıoğlu son dönemde özel hayatıyla gündemdeydi. Yazıcıoğlu, ortalama dört yıl aşk yaşadığı Afra Saraçoğlu'ndan ayrılmış peşinden eski sevgilisinin...

Karagül, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Darmaduman ve Kızıl Goncalar gibi birçok başarılı projede rol alan Mert Yazıcıoğlu başarılı oyunculuğu kadar özel hayatıyla da gündemde.

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Nişantaşı'ndaki Cemal Reşit Rey'de meydana gelen Mimar Sinan Ödül Töreni'ne katılan ünlüler arasında yer alan Mert Yazıcıoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu ile ortalama dört yıl süren birlikteliğini sonlandırıp, sonrasında gönlünü eksi sevgilisinin arkadaşı Dilan Çiçek Deniz'e kaptırmış fakat ikilinin birlikteliği kısa sürmüştü. Ünlü oyuncu, Saraçoğlu'na ihanet ettiği yönündeki iddiaların sorulması karşısında gerildi.

Mert Yazıcıoğlu; "Çok vakit geçti ilişki üzerinden. Artık herkes kendi hayatında. Üstünden iki sene geçmiş. Dönüp dolaşıp aynı şeyi konuşmaya gerek yok" dedi.

Afra Saraçoğlu da Mert Yazıcıoğlu ile birlikteliğini sonlandırdıktan sonra Yalı Çapkını dizisinde başrolü paylaştığı Mert Ramazan Demir ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkilinin birlikteliği hâlâ sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu