İHH, yetim çocuklara cihat çağrısı yaptırdı

Cihatçı çetelere yaptığı yardımlarla bilinen, İnsani yardım Vakfı'nın (İHH) Kocaeli Şubesi, yetim çocuklarla dayanışma gecesi düzenledi.soL'dan Oğuzhan Aktaş'ın haberine göre, İstiklal Caddesi'nde bir IŞİD'li canlı bombanın...

Cihatçı çetelere yaptığı yardımlarla bilinen, İnsani yardım Vakfı'nın (İHH) Kocaeli Şubesi, yetim çocuklarla dayanışma gecesi düzenledi.

soL'dan Oğuzhan Aktaş'ın haberine göre, İstiklal Caddesi'nde bir IŞİD'li canlı bombanın saldırıda bulunduğu günün akşamında, 19 Mart 2016 Cumartesi gecesi düzenlenen etkinlikte, sahneye çıkarılan yetim çocukların eline oyuncak silah vererek çocuklara cihat çağrısı yaptıran sözler söyletti. Öte yandan sahneye çıkan çocukların çoğu Rabia işareti yaparak etkinliğe katılanları selamladı.

ETKİNLİKTE ENSAR VAKFI DA SELAMLANDI!

Programın sunucusu, etkinliğe geçtiğimiz günlerde tecavüz olaylarıyla gündeme gelen Ensar Vakfı’ndan, “Bizlerin güzide çok önemli bir kurumumuz" diye söz etti. Sunucu Ensar Vakfı için, "Son günlerde çok çirkin iftira ve saldırılara maruz kaldılar. Bizlere destek olmak için yanımızdalar. Onları da selamlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Çocukların eline oyuncak silah verilerek cihat çağrısı yaptırılan gecede çekilen fotoğraflarda, duvardaki Gençlik ve Spor Bakanlığı tabelası dikkat çekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

En tehlikeli 4 burç!
"Akşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız"
Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Dünyada ilk! Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor!