İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz'un vizyonu: "5 Yıl sonraki İhlas Pazarlama"

İhlas Pazarlama'nın Adana'daki "2023 Değerlendirme Toplantısı"nda, şirketin geleceğine dair umut dolu mesajlar verildi. Genel Müdür Orhan Korkusuz'un liderliğindeki toplantıda, şirketin hedefleri ve motivasyonu konuşuldu.

Korkusuz'un "Hayalim ve motivasyonum 5 yıl sonraki İhlas Pazarlama" açıklaması, gelecek vizyonunu net bir şekilde ortaya koydu. Şirketin başarısının sadece geçmişte elde edilenlerle sınırlı olmadığını, daha büyük hedeflerin peşinde olduklarını vurguladı.

Toplantıya katılanlar arasında Gaziantep, Mersin, ve Şanlıurfa Bölge Müdürleri gibi önemli isimlerin bulunması, İhlas Pazarlama'nın bölgesel kapsamını ve gücünü yansıttı.

ADANAYA OLAN BAĞLILI

Korkusuz'un Adana'ya ve şirkete duyduğu sevgi ve bağlılık, katılımcılara ilham verdi. "Adana'yı her zaman ayrı sevmişimdir" diyerek, kişisel bağının şirketin başarısına olan inancını nasıl etkilediğini açıkça ifade etti.

İhlas Pazarlama'nın gelecekteki başarısını çalışanların enerjisi ve gücüne dayandıran Korkusuz, şirketin kendi hedeflerini belirleyeceğini ve bu hedeflere ulaşmak için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı. Gelecek yıllarda İhlas Pazarlama'nın Türkiye'de hayal bile edilmemiş başarılara imza atacağına olan inancını net bir şekilde dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Ölmek bile parayla: Boş mezar ücretleri dudak uçuklattı!
Kirada yüzde 25 sınırı kalkıyor yeni uygulama bakın nasıl oluyor?
Türkiye'de Sıfır Araba Hayali Ucuzladı! Mayıs Ayında En Uygun Fiyatlı Modeller ve Güncel Liste
Türk devi ve Volkswagen'in ortak olduğu firma Türkiye'ye dev fabrika açıyor!
450 Milyon Dolarlık Tesis Kapanabilir!