İhraç edilen MHP'li eski vekil polisleri tehdit etti: "Adamlığı öğrenin. Ben buraya tekrar geleceği

İhraç edilen MHP'li eski vekil İhsan Barutçu, yaya geçidinde yol vermediği gerekçesiyle kendisine 598 TL ceza yazan polislere "Adamlığı öğrenin. Ben buraya tekrar geleceğim, eşkıyalar.Biz FETÖ'cülerden neler çektik, hâlâ sızıntıları ile uğraşıyoruz” dedi

İhraç edilen eski MHP İstanbul Milletvekili İhsan Barutçu, yaya geçidinde yol vermediği gerekçesiyle kendisine 598 TL ceza yazan polislere tepki gösterdi. Barutçu, "Biz FETÖ'cülerden neler çektik hâlâ sızıntıları ile uğraşıyoruz." dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki yaya geçidinde uygulama noktası kurdu. Ekipler, saat 14.30 sıralarında yaya geçidinde bekleyenlere yol vermeyen 34 KT 2794 plakalı otomobili durdurdu. Ekipler, otomobil sürücüsünden ehliyet ve aracın ruhsatını istedi. Ancak otomobil sürücüsü MHP'den 2011 yılında ihraç edilen eski İstanbul Milletvekili İhsan Barutçu, polis ekiplerince kendisine ceza yazılacak olmasına sinirlendi.

"ADAMLIĞI ÖĞRENİN; BEN BURAYA TEKRAR GELECEĞİM, EŞKIYALAR"

Polis ekipleri ile Barutçu arasında tartışma çıktı. Polis ekipleri, Barutçu'ya trafik kuralı ihlali yaptığı için ceza kesileceğini bir kez daha belirtti. Bu duruma sinirlenen Barutçu, polis ekiplerine, "Adamlığı öğrenin. Ben buraya tekrar geleceğim, eşkıyalar. Biz FETÖ'cülerden neler çektik, hâlâ sızıntıları ile uğraşıyoruz” dedi. Ehliyetini polis ekiplerine veren Barutçu'ya ‘yaya geçidinden geçmek üzere bulunan yayalara geçiş hakkı tanımamak' suçundan 598 lira para cezası uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Belli ki 31 Mart sonrasında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
AK Partili adayların seçim masrafını belediye ödemiş
Bazı isimler değişiyor
Günlük kirası 25 bin TL; Allah ıslah etsin
Marmaris’te seçim zirvesi