İkbal Uzuner'in telefonu çözüldü: Semih Çelik cinayetten sonra ilk ne yaptı?

İstanbul'un Fatih ilçesinde, 19 yaşındaki Semih Çelik, iki genç kızı öldürüp surlardan atlayarak intihar etti. İlk cinayeti gerçekleştirdikten sonra polisi arayan Çelik'in cep telefonundan elde edilen veriler inceleniyor.

İstanbul'un Fatih ilçesinde, surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in soruşturması devam ediyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü saat 16.00 sıralarında, Derviş Ali Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi'nde kasaplık yapan 19 yaşındaki Semih Çelik, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner isimli iki genç kızı vahşice öldürdü.

Çelik, ilk olarak Ayşenur Halil'i kendi evinde boğazını keserek öldürdü. Ardından, Edirnekapı'daki surlarda buluştuğu İkbal Uzuner'i de katletti. Semih Çelik, cinayetlerin ardından surlardan atlayarak intihar etti. Bu çifte cinayet, Türkiye'de büyük bir yankı uyandırırken, soruşturma kapsamında yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor.

İKBAL'İN TELEFONU ÇÖZÜLDÜ

Hayatını kaybeden genç kızların cep telefonları ve Semih Çelik'in laptopuna el konuldu. İkbal Uzuner'in cep telefonunun incelemesi tamamlandı, ancak Ayşenur Halil'in iPhone marka telefonunun henüz çözülemediği ve soruşturma birimlerinin incelemeleri sürdürdüğü bildirildi. Çelik'in laptopundaki incelemenin de devam ettiği belirtildi.

FIRINA EKMEK ALMAYA GİTMİŞLER

Yapılan incelemelerde, Semih Çelik'in Ayşenur Halil ile birlikte dışarıda buluşarak kahvaltı yapmak için fırına gittiği belirlendi. Bu buluşma, çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerine de yansıdı.

CİNAYET SONRASI İHBAR

Çelik, genç kızı evine götürdükten sonra cinayeti işleyerek, kendi cep telefonundan polisi arayarak cinayet ihbarında bulundu. Ardından, ikinci cinayeti işlemek üzere İkbal Uzuner ile buluşmak için Fatih'teki surlara hareket ettiği öğrenildi. Soruşturma kapsamındaki çalışmalar devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.