İki ailenin kavgasında dehşet! 6 aylık hamile kadını sopalarla dövdüler!

Kocaeli’de husumetli ailelerin kavgasında 6 aylık hamile kadın sopalarla dövüldü, eşi tabancayla ağır yaralandı. Kavgayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Olayın ardından 3 kişi gözaltına alınırken, yaralananlar hastanede tedavi altında tutuluyor.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde meydana gelen bir kavgada bir kişi tabancayla ağır yaralanırken, 6 aylık hamile bir kadın sopalarla saldırıya uğradı. Olayın ardından 3 kişi gözaltına alınırken, yaralananlar hastanede tedavi altında tutuluyor.

14 Temmuz 2023 tarihinde arkadaşlarıyla yüzmeye giden 13 yaşındaki Özgür Mert Demirkıran'ın boğularak hayatını kaybetmesiyle başlayan olay, iki aile arasındaki husumetin büyümesine neden oldu. Demirkıran ve Çelik aileleri arasındaki anlaşmazlık, Gebze ilçesindeki bir boş eve yapılan saldırıyla kanlı bir boyuta ulaştı.

SERBEST BIRAKILDI


Gebze ilçesinde yaşanan kavgada tabanca ile vurulan Eyüp Çelik ve 6 aylık hamile eşi Canan Çelik, tedavilerinin tamamlanmasının ardından hastaneden taburcu edildi. Kavga sırasında yaralanan saldırganlardan biri olan N.D.'nin tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alındığı belirtildi. Polis tarafından gözaltına alınan diğer şüpheliler ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden kavgada tabancayı ateşleyen Yaşar Demirkıran tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi