İki ankette şaşırtan oy oranları: İşte 'İnce parti kursa oy veririm' diyenlerin oranı

Muharrem İnce'ye ilişkin yeni parti kuracak' iddiası kulisleri hareketlendirdi. İddialar ciddi, İnce Muhalefete, İktidara' da karşıyım diyerek fitili ateşledi.

Muharrem İnce'ye ilişkin yeni parti kuracak' iddiası kulisleri hareketlendirdi. İddialar ciddi, İnce Muhalefete, İktidara' da karşıyım diyerek fitili ateşledi. Kulislerde İnce bombasıyla çalkalanırken, İnce ve yeni partisine ilişkin iki ankette de ilk sonuçlar gelmeye başladı.

Muharrem İnce parti kursa oy veririm diyenlerin oranı şimdiden yüzde 9,5
CHP'den ayrılıp kendi partisini kuracağı konuşulan Muharrem İnce kararını henüz vermedi. Ancak yaptırılan 2 ankette şaşırtan oy oranları çıktı. 

İNCE'NİN PARTİSİNE OY VERİRİM DİYENLER YÜZDE 9,5 

İnce'nin yakın ekibinin potansiyeli belirlemek için iki ayrı kamuoyu araştırma şirketine anket yaptırdığını söyleyen Selvi, "Muharrem İnce parti kursa oy verir misiniz' sorusuna yüzde 7 ve yüzde 9.5 oranında 'evet' yanıtı verildiği belirtiliyor" dedi.

Selvi yazısının devamında ise şunları kaydetti:

"2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı adaylığı iddiasını sürdüren İnce’nin, Kılıçdaroğlu’nun rakipsiz kaldığı CHP kurultayından sonra parti kurmak için nabız yoklamaya başladığı ifade ediliyor. Kılıçdaroğlu’nun yeni parti kurma konusunda takınacağı tavrı merak eden Muharrem İnce’nin kararını ağustos ayında netleştireceği söyleniyor."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
Seçim Gecesi Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi: AKP'li Belediye'den 100 Milyon Liralık Fatura!
AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak