İki grup arasındaki bıçak ve silahlı 'kız meselesi' kavgası: 6 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde, 'kız meselesi' sebebiyle 2 grup arasında çıkan bıçak ve tabancalı kavgada 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, saat 19.00 sıralarında 23 Nisan Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, kız meselesi sebebiyle aralarında tartışma çıkan Kamil A., Salim B., Hüseyin Ü. ile Ozan Y., Ersin Y. ve Doğan Y., kavga etmeye başladı. Kavgada taraflar, birbirlerine bıçakla saldırıp, tabancayla ateş açtı. Olayda Kamil A., Salim B., Hüseyin Ü. bıçakla, Ozan Y., Ersin Y. ve Doğan Y. ise tabancayla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralanan kişiler, çevre hastanelere kaldırıldı. Karın boşluğundan tabancayla yaralanan Ersin Y.'nin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Öte yandan olay anı ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, grubun birbiriyle kavga ettiği, daha sonra gruptan bir kişinin yerde yatan bir kişiye tabancayla ateş ettiği anlar da yer aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı