İki gün boyunca kayıptı; sonunda göl kıyısında cansız bedeni bulundu

Bolu'nun Göynük ilçesinde, 2 gün boyunca haber alınamayan 63 yaşındaki İlyas Aslan'ın cansız bedeni, Sünnet Gölü kıyısında bulundu.

BOLU'nun Göynük ilçesinde, kendisinden 2 gündür haber alınamayan İlyas Aslan'ın (63) Sünnet Gölü kıyısında cansız bedeni bulundu.

EVDEN AYRILDIKTAN SONRA BİR DAHA DÖNMEDİ

 

Bolu'nun Göynük ilçesine bağlı Sünnet köyünde yaşayan 63 yaşındaki İlyas Aslan'ın 8 Şubat'ta evden ayrıldıktan sonra geri dönmemesi üzerine ailesi endişelenmiş ve durumu AFAD ve jandarmaya bildirmiştir. Olayın bildirilmesi üzerine kolluk kuvvetleri harekete geçmiş ve İlyas Aslan'ı bulabilmek için arama çalışmaları başlatılmıştır.

Ekipler, Sünnet Gölü bölgesinde detaylı bir arama yürütmüş ve bu akşam saatlerinde yapılan çalışmalar sonucunda İlyas Aslan'ın cansız bedenine ulaşılmıştır. İlyas Aslan'ın gölün kıyısında bulunan cansız bedeni, olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla morga kaldırılmıştır.

İlyas Aslan'ın ani ölümü, köyde ve çevresinde derin üzüntüye sebep olmuş ve yakınları ile köy halkını derin bir endişeye sürüklemiştir. Olayın kesin nedeni ve detaylarıyla ilgili olarak yetkililerin yürüttüğü soruşturmanın sonuçları beklenmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı