İki hayranı Madonna'ya dava açtı

İki hayranı, Madonna'nın 13 Aralık'taki Barclays Center konserine katıldı ve yaşadıkları deneyimi gerekçe göstererek dava açtı. Michael Fellows ve Jonathan Hadden, pop ikonu Madonna'yı, Barclays Center'ı ve tur organizatörü Live Nation'ı aldatıcı ticari uygulama gerekçesiyle dava ediyor.

İki hayranı, Madonna'nın 13 Aralık'taki Barclays Center konserine katıldı ve yaşadıkları deneyimi gerekçe göstererek dava açtı. Michael Fellows ve Jonathan Hadden, pop ikonu Madonna'yı, Barclays Center'ı ve tur organizatörü Live Nation'ı, "mantıksız, haksız ve/veya aldatıcı ticari uygulamalar" ile suçluyor.

GEÇ BAŞLAYAN KONSER, HAYRANLARIN GÜNLÜK YAŞAMINI ETKİLEDİ

Brooklyn Federal Mahkemesi'nde açılan davada, Madonna'nın konserinin başlama saati olarak ilan edilen 20.30'a rağmen 65 yaşındaki pop yıldızının 22.30'a kadar sahneye çıkmadığı belirtiliyor. Fellows ve Hadden, gece yarısından sonra konseri terk etmek zorunda kaldıklarını ve toplu taşıma eksikliği nedeniyle ek bir ulaşım maliyetiyle karşılaştıklarını ifade ediyorlar. Bu durumun hafta içi gece programının geç bitmesinin "ertesi gün ailevi sorumluluklarını yerine getirme" becerilerini olumsuz etkilediği iddia ediliyor.

TOPLU DAVA STATÜSÜ TALEBİ: MADONNA'NIN GEÇ BAŞLAYAN DİĞER GÖSTERİLERİ DE DAHİL EDİLDİ

Dava, sadece Madonna'nın 13 Aralık'taki konserine odaklanmıyor; aynı zamanda pop yıldızının 14 ve 16 Aralık tarihlerinde vereceği iki konser dahil olmak üzere, geç başlayan diğer gösterilere katılanlar için toplu dava statüsü talep ediyor. Bu, benzer durumlarla karşılaşan diğer hayranların da bu hukuki sürece dahil olabileceği anlamına geliyor.

GEÇ KALMA İDDİALARI: MADONNA İLK KEZ KARŞI KARŞIYA DEĞİL

Madonna, geç kaldığı iddialarıyla ilk kez karşı karşıya gelmiyor. Daha önceki yıllarda da, örneğin 2019'da Florida'da bir hayranın Madame X turnesinde geç kalması konusunda benzer bir sözleşme ihlali iddiasıyla karşılaşmıştı. Ancak, bu tür davalarda şimdiye kadar herhangi bir suçlama kabul edilmemiş ve reddedilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Netanyahu'dan ABD'ye Yanıt: Silah Kesintisine Kararlılıkla Karşılık
The Portal: New York ile Dublin Arasında Sanal Köprü
ABD, Çin'e Yeni Tarifeler Hazırlıyor: Elektrikli Araçlar ve Güneş Paneli Hücreleri Hedefte
PASCO Shikishima'nın Ekmek Skandalı: Fare Kalıntılarıyla Sarsıldı!
Putin, başbakanlık için tekrar Mişustin dedi