İki marinada art arda yangın

Bakırköy ve Pendik marinada bulunan teknelerde yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınan iki yangının da çıkış nedeni henüz bilinmiyor.

Bakırköy ve Pendik marinada bulunan teknelerde yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınan iki yangının da çıkış nedeni henüz bilinmiyor.

Ataköy Marina'da sahile bağlı teknede sabah saat 06.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Tekneden dumanların yükseldiğini gören görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle teknedeki yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangının kontrol altına alınmasının ardından bir süre soğutma çalışması yapıldı. Sağlık ekipleri de herhangi bir olumsuzluğa karşı olay yerinde hazır bekledi. Yangının çıkış nedenini belirlemek için incelemeler sürüyor. Teknede yangın sonucu hasar meydana geldi.

PENDİK MARİNA'DA DA YANGIN

Pendik'te ise bakım için kızağa alınan lüks bir teknede yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın sonucu teknede hasar oluştu.

Sabah saat 06.40 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu teknede hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış
Japonya’da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!
Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!
Borcunu Ödemeyen Şahıs Mezarı Başında Provokatif Eylemde Bulundu