İki motor arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 14 saniyede görüyor!

Zeka oyunları, bilişsel yetenekleri geliştirmek ve zihinsel sağlığı korumak için önemli araçlardır. İşte IQ'su yüksek olanları en fazla 14 saniye meşgul edebilecek bir test daha karşınızda. Bu bulmaca, dikkat ve gözlem becerilerinizi sınamak için tasarlanmıştır.

İşte zihninizi zorlayacak yepyeni bir bulmaca! Garajdaki pembe motoru gösteren bu iki görsel arasında 3 fark bulunuyor ve bu farkları bulmak için sadece 14 saniyeniz var. Sadece yüksek IQ'ya sahip olanlar bu üç farkı 14 saniye içinde tespit edebiliyor.

Eğer neredeyse tamamen aynı görünen bu iki resim arasındaki 3 farkı bulmayı başardıysanız, tebrikler! Bu, yüksek IQ'ya sahip olduğunuzun bir göstergesi. 

Ancak, eğer 14 saniye içinde bu farkları tespit edemediyseniz endişelenmeyin; sorunun doğru yanıtı haberimizin ilerleyen kısımlarında sizleri bekliyor. 

İlk bakışta, üç farktan ikisi hemen göze çarpabilir. Ancak üçüncüsünü bulmak gerçekten de zorlayıcı olabilir. 

Eğer 14 saniye içinde doğru sonuca ulaşamadıysanız, yanıt aşağıda yer alıyor... 

Fark bulma oyunları, zeka bulmacaları olarak bilinir ve doğru yanıta ulaşmak için görünmeyen detaylara dikkatlice bakmak gerekir. İlk bakışta fark edilmeyen ayrıntıları ayırt edebilmek için gerçekten zeki bir gözlemci olmak gerekiyor. 

Motorun göstergesine, ayaklığının yönüne ve ek lastiğinin korumasına dikkat edenler, bu sayede kolaylıkla üç farkı tespit edebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.