İkinci el araç satışına Ford müdahale etme kararı aldı

Her geçen gün daha fazla değerlenen ikinci el araç satışına Ford el attı. Konuyla ilgili gelen son detaylara göre sürücülerin garantiler ile desteklendiği bir platform kuruluyor. Ford Blue Advantage adlı program ile birlikte sektör yeniden düzenlenecek.

İkinci el araç satışına Ford müdahale etme kararı aldı. Yeni sektör arayışında olan şirketin önemli bir alanda yer alacağını

İkinci el araç sektörü fazlasıyla zorlu. Aklınıza gelebilecek her konuda problem yaşanabiliyor. Mesela ilana koyulan araç ile satışı yapılan araç birbirinden son derece farklı olabiliyor. Ayrıca kaza geçmişi çok olan araçlar sanki az kaza yapmış gibi gösterilebiliyor. Ford yeni platform ile bu tür sorunlara engel olmak istiyor.

Konuyla ile ortaya çıkan son detaylara baktığımızda şirketin Ford Blue Advantage isimli 2 kademeli bir araç platformu kurduğunu görüyoruz. Gold Level arabalar olarak adlandırılan kategori 6 yaşından daha yeni olanları kapsayacak. Ayrıca bu kategoriye sadece 6 yaşından küçük araçlar alınacak.

Blue Level olarak adlandırılan kategoride 10 yaşına kadar olan araçlara yer verilecek. Ayrıca bu araçların en fazla 200 bin kilometre yol yapmış olması gerekiyor. Bunun üzerindekiler Blue Level kategorisine alınmayacak. Şirket böylece araçları kategori haline getirip satışını kolaylaştırmak istiyor.

ÖTV indirimi araçların fiyatında düşüş yaşattı: Otomobil fiyatları aşağı çekiliyor

İkinci el araç satışına giren şirket, aynı zamanda eve teslimat yapacak. Test sürüşleri ve video gezileri yine bu hizmetin içerisinde yer alacak. Son olarak gelen detaylara göre 7/24 yol yardımı bu uygulamayı kullanan kişilere sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Bilim insanları duyurdu: Dünya'nın içindeki bir gezegen keşfedildi
Ücretsiz Spotify kullanıcıları için kötü haber: Bu özellik sadece Premium abonelere sunulacak
Artık tablet, oyun konsolu ve modemler de TSE onaylı yenilenecek!
Microsoft'un Mobil Oyun Mağazası Yolda: Candy Crush ve Minecraft'ten Başlayacak
Google'a rakip olacak: OpenAI'dan yapay zekalı arama motoru!