İkinci el iPod fiyatları uçtu

Apple’ın devrim niteliğindeki icatlarından biri olan iPod üretimi 2019’da sonlanmıştı. Apple’ın iPod’un fişini çekmesiyle birlikte eldeki temiz, klasik iPod modellerine olan talep önemli ölçüde arttı.

Bazı cihazlar vardır, teknoloji dünyasında adeta çağ açıp çağ kaparlar. Aslında bu kategoriye giren onlarca farklı teknolojik icat sayabiliriz ki bunlardan biri de birçok otoritenin gözünde teknoloji dünyasının en önemli hikayelerinden birinin baş kahramanı olan iPod’lardır.

Zamanının çok ötesinde bir teknolojik kabiliyete ve tabi ki inanılmaz bir tasarıma sahip olan bu cihazlar, bir dönem adeta ucundan bucağından müziğe biraz olsun ilgi duyan hemen herkesin rüyası haline gelmişti.

Her yeni nesilde kitlesini daha fazla kendine bağlayan, yenilikleriyle her daim adından bahsettiren iPod’un yolunu tıkayan isimse yine kendi “kandaşı” olan iPhone oldu. Steve Jobs’un ısrarla altını çizdiği üzere, iPod’u ayakta tutmak için iPhone’un özelliklerinden taviz vermeyen Apple, aslında bu stratejisiyle yavaş yavaş ikonik müzik çalarının ömrünü tamamlamasına da izin vermiş oldu.

İkinci el iPod fiyatları tavan yaptı!

Amerikalı teknoloji devi tarafından en son 2019 yılında piyasaya sürülen ve 7. Nesil olarak adlandırılan iPod modellerinin satışının devam etmesi, bu efsanenin bir şekilde hayatta kalmaya devam etmesi manasına geliyordu. Ancak şirket tarafından yapılan bir açıklamayla, artık 7. Nesil iPod üretiminin yapılmayacağı ve eldeki stokların tükenmesiyle birlikte iPod satışının da sonlanacağı duyurulmuş oldu. Bu duyuruyla birlikte iPod fiyatları önemli oranda arttı. Özellikle de klasik olanlar.

Eğer elinizde temiz bir iPod varsa bunu fahiş bir fiyattan satabilirsiniz.

2022’nin en iyi oyunu hangisi olacak

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

OpenAI X, ChatGPT'nin 'Sky' Ses Seçeneğini Duraklatıyor
Google ve Harvard Üniversitesi insan beyninin iç yapısını haritalandırdı
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopterini AKINCI İHA buldu: İşte özellikleri!
Güneş patlaması 2025 yılında Dünya'yı vurabilir!
SİHA nedir ve nerelerde kullanılır?