İkinci kez anne olan Azra Akın bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmini bakın ne koydu "Bize de sürp

Aynı yıl hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Atakan Koru ile 2017 senesinde yaşamını birleştiren Azra Akın, 2018 senesinde da oğulları Demir'i kucağına almıştı. İkinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan çift bebeğine...

2002 senesinde hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli unvanına layık görülen Azra Akın,ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. 2017 senesinde Atakan Koru ile evlenen Azra Akın, oğulları Demir'in peşinden ikinci bebeklerini de kucağına aldı. Azra Akın minik bebekleri ile çekilen karesini Instagram hesabından paylaştı.

Ünlü manken hamilelik haberini, "Kendimizi çok talihli hissettik ve şükrettik. Ağustos ayında ailecek çıktığımız yaz tatilinde aldım haberi. Hemen tüm aileye açıklama heyecanı hissettim" sözleriyle duyurmuştu.

2018 senesinde oğulları Demir'i kucağına alan çift bu kez kız evlat sahibi oldu. Dmier'e bir kıza kardeş geldi diyerek paylaşım yapan Azra Akın, bebeğine Arya adını verdiklerini açıkladı.

Azra Akın paylaşımına, "14 Nisan Pazar günü Demir’e bir kız kardeş geldi. Bize de çok güzel bir sürpriz oldu. İsmi Arya" şeklinde not düştü.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Cannes'da Türk Güzeli! Pınar Deniz İddialı Elbisesiyle Göz Kamaştırdı
Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber
Fatih Ürek'in 5 katlı malikanesi: Evi boyatmak için istenen para ağızları açık bıraktı
Dizi oyuncuları birbirine girdi: 'Cannes'da çıplaklık' tartışması
Ece Erken, arkadaşı ve eski eşinin fotoğrafını görünce sert konuştu: Alıştım şerefsizlere