İkinci kez hamile olan Rihanna'dan yeni haberler var! Yoksa düğün yakın mı?

İkinci bebeğine hamile olduğunu ilan eden Rihanna, sevgilisi A$AP Rocky'le birlikte Milano'da görüntülendi. Rihanna somon rengi ipek bir elbise giyerek hamilelik albümüne yeni fotoğraflar verdi.

İkinci bebeğine hamile olduğunu açıklayan Barbadoslu yıldız Rihanna ve sevgilisi A$AP Rocky'in evlenebileceği konuşuluyor. Hayranları ise çiftin müzik kariyeri için endişeli.

Rihanna ve A$AP Rocky, önceki gün İtalya'nın Milano kentinde görüntülendi. Daily Mail'in bildirdiğine göre, ikiliye yakın kaynaklar, önümüzdeki zamanlarda çiftten bir düğün haberinin gelmesini bekliyor.

Foto muhabirler Rihanna'yı somon rengi, ipek bir elbiseyle görüntüledi, böylece yıldızın hamilelik fotoromanı da başlamış oldu.

Şarkıcıdan yeni bir albüm beklentisinde olan hayranları, Daily Mail'e göre bebek haberini o kadar da heyecanla karşılamış görünüyor.

Rihanna'nın bir sonraki albümünü tekrar beklemeye alacağına dair korkular da ateşlendi. Rihanna geçenlerde, bir sonraki albümünü yıl bitmeden yayınlamak istediğini söylemişti, ancak gazeteye göre hayal kırıklığına uğrayabilirler.

Haberlere göre süperstarın merakla beklenen dokuzuncu albümü, takvimde bir düğüne yer açmak için bir kez daha askıya alınabilir.

Rihanna şubat başında, ikinci bebeğine hamile olduğunu Amerikan Futbolu Ligi şampiyonluk maçı Super Bowl'un devre arası şovunda ilan etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Sadık Khan, Londra Belediye Başkanlığına üçüncü kez seçildi
Hamas, Gazze'de savaşı sona erdirmeyen bir ateşkesi kabul etmeyeceklerini duyurdu
"İsrail'in barışı reddeden tutumu tüm bölgeyi benzeri görülmemiş tehditlere sürükleyebilir"
Hamas'tan açıklama: "Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz"
İsveç'te Eurovision Öncesi İsrail Boykotu: Malmö'de Protestolar ve Güvenlik Endişeleri