İletişim Başkanlığı: "Erdoğan ile Hafize Gaye Erkan Görüşmesi İddiaları Asılsız"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan'ın yarınki programında Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile bir görüşme yapacağına dair çıkan haberleri yalanladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, AKParti’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarınki programında Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile bir görüşme yapacağı iddialarını yalanladı. Yapılan açıklamada, Erdoğan ile Erkan'ın en geç yarın bir araya geleceği haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yarınki programında Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile herhangi bir görüşmesi bulunmamaktadır. Asılsız iddialara saygınlık etmeyiniz" ifadelerine yer verildi.

GERÇEK DIŞI VE ŞAŞIRTICI AÇIKLAMALAR

Eski Merkez Bankası çalışanı Büşra Bozkurt'un şikâyeti üzerine ortaya çıkan iddiaların ardından, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın ailesine ait tesis ve kampları mevcut ve emekli çalışanlara kapatarak özel olarak kullandığı yönündeki iddialara Erkan'dan yanıt geldi. Erkan, iddiaların gerçek dışı olduğunu savunarak, tek tek yanıt vermediği suçlamalar karşısında "şaşkınım" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Yeni Dönem: Artık IBAN ile Para Transferleri Farklı Yöntemle Yapılacak!
Eski Model Otomobilleri Elektrikliye Çevirmek Artık Çok Kolay! Akaryakıta Veda Zamanı Geldi!
BYD'nin 300 Bin Liralık SUV Modeli Türkiye Pazarında Devrim Yaratacak!
Otomotiv Sektöründe Önde Gelen Yedek Parça Firması İflasını Açıkladı!
Kira krizinde dikkat çeken rakam: Ara bulucuya başvuru sayısı 169 bini aştı!