İletişim başkanlığı "Süper Kupa iptal edildi" iddialarını yalanladı! İşte oynanması planlanan tarih

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, son günlerde dolaşıma giren "Süper Kupa iptal edildi" iddialarının doğru olmadığını açıkladı. Süper Kupa Finali'nin ileri bir tarihe ertelendiği ve Nisan ayında planlandığı belirtildi.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, son günlerde bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya platformlarında dolaşan "Süper Kupa iptal edildi" iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

RESMİ AÇIKLAMA

Merkez tarafından yapılan açıklamada, iddiaların asılsız olduğu vurgulandı. 29 Aralık 2023 tarihinde oynanması planlanan Süper Kupa Finali'nin, maç günü Fenerbahçe, Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun ortak kararıyla ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

ERTELEME NEDENLERİ VE YENİ PLANLAR

Süper Kupa Finali'nin, her iki takımın da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığı olmaması için Nisan ayına planlandığı ifade edildi. Bu kararın, takımların en uygun koşullarda mücadele etmesini sağlamak amacıyla alındığı açıklandı.

Merkez, resmi açıklamalar dışındaki asılsız iddialara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, kamuoyunu resmi kaynaklardan doğruluk payı taşıyan bilgileri takip etmeye çağırdı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Dallas Mavericks, Oklahoma City Thunder'ı Mağlup Ederek Konferans Finallerine Yükseldi
Ahmet Çakar Galatasaray Fenerbahçe derbisi açıkladı!
Kayserispor, Konyaspor Beraberliğiyle Ligde Kalışını İlan Etti!
Duckens Nazon, Konyaspor Maçında Gördüğü Kırmızı Kart Sonrası Özür Diledi
Sinan Engin derbinin sonucunu biliyor mu?