İlhan Palut: Şampiyonlar Ligi müziğini duyunca gözlerim doldu

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray'ı 2-0 yendikleri maçın ardından konuştu

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 2-0 kazandıkları Galatasaray maçı sonrası konuştu. Statta Şampiyonlar Ligi müziği çalınmasıyla ilgili konuşan Palut, "Gözlerim doldu. Duygulandım. Bir şehri buna inandırmak, bunun hayalini kurdurmak çok önemli iş" dedi.

Galibiyetle ilgili konuşan İlhan Palut "Çok fazla ihtiyacımız vardı 3 puana. Oyun odaklı giden bir antrenörüm lakin bugün bir şekilde kazanmalıydık. Özgüven sıkıntısına yol açabilirdi kötü sonuç. İnanılmaz bir baskıyla başladık. Hücumsal manada buna benzer oyunlar oynuyorduk lakin kötü sonuçlardan sonra bunu anlatamıyorsun. Defansif yönden kompakt, tüm takım halinde savunma, temaslı oyun, Galatasaray'ın kısa paslarla sızmalarına karşı konsantrasyon vardı. Ligin boyu kısaldı. İniş çıkışları, form dalgalanmalarını bir kenara bırakmalıyız. Bu mücadeleyi her maçta göstermeliyiz." dedi.

Statta Şampiyonlar Ligi müziğinin çalmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan İlhan Palut "Ben daha içerideydim Şampiyonlar Ligi müziğini duydum. Gözlerim doldu. Duygulandım. Bir şehri buna inandırmak, bunun hayalini kurdurmak çok önemli iş. İnsanları hayal kırıklığına uğratmak da kötü. Buna hakkımız yok. Ne olur bilmiyorum gerçekten. Ben takımımdan bu mücadeleyi bekliyorum. Ligin sonu bizi nereye götürür göreceğiz." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
Galatasaray'ın Efsanesi Yıllar Sonra Ortaya Çıktı: Son Halini Görenler Hayrete Düştü!
Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!
İsmail Kartal Fenerbahçe Tarihinde Unutulmaz Bir İlke İmza Attı!
Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek