İlişki sırasında hayatını kaybeden kadının kocasından şoke eden savunma: "Öptüğüm için olabilir"

Bursa'da yaşanan olayda, ilişki sırasında hamile bir kadının boğularak öldürülmesiyle ilgili tutuklu sanık Y.A.M.A.'nın ilginç savunması yok artık dedirtti. Boynundaki morlukları "öptüğü" için olabileceğini söyleyen sanık, olayın fantezi isteğiyle yaşandığını iddia etti.

Bursa'da yaşanan şok edici olayda, ilişki sırasında hamile bir kadının boğularak öldürülmesiyle ilgili tutuklu sanık Y.A.M.A.'nın ilginç savunması dikkat çekiyor. 

İLİŞKİ SIRASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Türkiye gündemine düşen bu trajik olay, Suriye uyruklu Y.A.M.A.'nın, geçen yıl boşandığı eşinden sonra uzaktan akrabası olan N.M.T. ile dini nikahla birlikte yaşamasıyla başladı. İddialara göre, ilişki sırasında yaşanan korkunç olayda hamile N.M.T., boğularak yaşamını yitirdi.

İLGİNÇ SAVUNMA: "ÖPTÜĞÜM İÇİN MORLUKLAR OLABİLİR"

Tutuklu sanık Y.A.M.A., mahkemede suçlamaları reddederken, kadının boğazındaki morlukların sebebini şaşırtıcı bir şekilde açıkladı. "Öptüğüm için olabilir" diyen Y.A.M.A., olayın birliktelik sırasında fantezi yapma isteği üzerine yaşandığını iddia etti.

Olay günü Y.A.M.A.'nın arkadaşlarıyla buluştuğu ve geri döndüğünde hareketsiz halde bulduğu N.M.T.'nin durumu üzerine, şüpheli arkadaşından yardım istedi. Ancak, yapılan kontrollerde kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Y.A.M.A., emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.

MAHKEMEDE ŞAŞIRTICI İTİRAF: "BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ OLABİLİR"

Y.A.M.A.'nın mahkemede beyanları ise daha da şaşırtıcı. Boynundaki morlukları "öptüğü" için olabileceğini söyleyen sanık, kadının nasıl öldüğü konusunda bir fikri olmadığını belirtti. "Beyin kanaması da geçirmiş olabilir" diyerek, olayın seyrini daha da karmaşık hale getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Emekliler artık o avantajlardan faydalanabilecek
İçişleri Bakanı: 77 Şehirde Silah Kaçakçılarına Karşı Kapsamlı Operasyon
İzmir'de Sokak Tartışması Kanla Bitti: Hastane Çalışanı Yaşamını Yitirdi
Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı
Canlı yayında 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullanan kadına gözaltı