İlk günden Steam'i sallamayı başardı! Palworld erişimi açıldı!

Palworld oyununun Steam'e çıkışı ilgiyle takip edildi! Bunun peşinden adeta oyunseverleri bir bir üzerine çekti! Sadece birkaç saat içerisinde yüzbinlerce oyuncu aktiflik gösterdi! İşte Palworld'un yeni Steam fiyatı...

Oyun dünyasının hızla gelişen atmosferinde 2023 yılında oldukça heyecan verici bir gelişme yaşandı. Yeni yılda oyunseverlerin ilgisini çekmesi muhtemel pek çok ürünle karşılaşacağız. Bu yapımlardan biri olan ve 19 Ocak'ta gösterime giren Palworld de adından söz ettirmeye başladı. Bu hayatta kalma ve aksiyon oyunu, özellikle Steam platformunda hızla popülerlik kazandı ve oyun dünyasının gündemine oturdu.

367 BİNDEN FAZLA OYNAMAYA ULAŞTI!


Palworld, Pocket Pair stüdyosu tarafından geliştirilen ve Steam, Xbox Series X/S ve PC Game Pass aracılığıyla oyunculara sunulan bir oyundur. Oyunun çıkışının hemen ardından Steam listelerinde üst sıralara yükselen Palworld, henüz başlangıç ​​aşamasında olmasına rağmen ilk saatlerde 367 binden fazla eş zamanlı oyuncuya ulaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Steam'ın en çok oynananlar listesinde dördüncü sıraya yükselen Palworld, ilk aşamalarında performans kaybına ve sunucu sorunlarına rağmen büyük ilgi gördü. Bu yüksek talep bazen sunucunun çökmesine neden oluyordu. Pocket Pair stüdyosu Twitter'da yaptığı açıklamada "beklenmeyen sayıda oyuncu" olduğunu söyledi. Bunun sonucunda sunucuların tıkandığını kabul etti ve sorunu çözmek için çalıştıklarını belirtti. Birkaç saatlik kesintinin ardından oyun normale döndü.


Palworld, Pokemon evreninden ilham alan bir hayatta kalma oyunudur. Oyuncular 100'den fazla "Paland"ı (arkadaş) eğitebilir ve bunları çeşitli görevlerde kullanabilir; Bu arkadaşlar inşa edilebilir, büyütülebilir ve düşmanlara karşı kullanılabilir. Steam platformunda 13$ karşılığında satışa sunulan Palworld maalesef Türkçe dilini desteklemiyor ancak arkadaşlarınızla keyifli bir oyun deneyimi yaşamanıza olanak tanıyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ayşe Ateş eşi Sinan Ateş'in neden suikaste uğradığını ilk kez açıkladı
Vatandaşa kötü haber: Zam dalgası geliyor! Elektrik, doğal gaz, köprü ve otoyollara zam kapıda!
Sydney Sweeney, Christy Martin'in Ayak İzlerini Takip Edecek: Yeni Film Projesi!
Ankara Kalesi'nin Restorasyon Çalışmaları Havadan Görüntülendi
"Aşırılıktan kaçının; atamalarda şeffaf olun"