İlk kez yaşanıyor... YKS ikincisi kendisini tebrik eden müdürüne açtı ağzını yumdu gözünü

YKS'de Sözel puanda Türkiye 2'ncisi Eşit Ağırlık puanında Türkiye 3'üncüsü olan Beyza Ovalıoğlu ile ilgili sosyal medya'da ilginç bir detay ortaya çıktı. 

YKS'de Sözel puanda Türkiye 2'ncisi Eşit Ağırlık puanında Türkiye 3'üncüsü olan Beyza Ovalıoğlu ile ilgili sosyal medya'da ilginç bir detay ortaya çıktı. 

Pandemi döneminin zorlu koşullarında YKS'ye hazırlanan YKS dereceli Beyza Ovalıoğlu'nun MEB'in öğrencileri ayağa kaldıran skandal kararları yetmiyormuş gibi kendi okulunda da mobing ve psikolojik engellere uğratıldığı ortaya çıktı. 

YSK ikincisi kendisini tebrik eden müdürüne açtı ağzını yumdu gözünü 

YKS'de Sözel puanda Türkiye 2'ncisi Eşit Ağırlık puanında Türkiye 3'üncüsü olan Beyza Ovaloğlu içi,: Okul Müdürü Necati YENER@yenernecati Beyza'nın başarısı sonrası sosyal medya'da @ziyaselcuk @memleventyazici  @mucipkina  etiketiyle "YKS'de Sözel puanda Türkiye 2'ncisi Eşit Ağırlık puanında Türkiye 3'üncüsü olan okulumuz ve okulumuzun üniversite hazırlık kursu öğrencisi Beyza OVALIOĞLU'nu,ailesini,öğretmenlerimizi tebrik eder,CAL ailesinin başarılarının devamını dilerim" notunu paylaştı. 

PANDEMİ DÖNEMİNDE ŞOK YAŞATTILAR

Pandemi döneminde öğrencilerin sınav isyanı yetmiyormuş gibi "Öğretmeniyle yaşadığı basit bir tartışma yüzünden psikolojik şiddet uygulanan, 5 gün uzaklaştırma cezası vererek haftalarca bu cezayla baş başa bırakılan öğreciden" öğretmenine isyan mesajı gecikmedi.  Beyza Ovalıoğlu okul müdürünün mesajına veryansın etti. "Öğrenciler olarak bu okulda uğradığımız mobbingin haddi hesabı yok!" diyerek Okul Müdürü Yener'in sözlerini alıntılayıp "Öğretmeniyle yaşadığı basit bir tartışma yüzünden psikolojik şiddet uyguladığınız, 5 gün uzaklaştırma cezası vererek haftalarca bu cezayla uğraştırttığınız bir öğrencinin başarısıyla övünmeniz de çok iyiymiş. Öğrenciler olarak bu okulda uğradığımız mobbingin haddi hesabı yok!" notunu paylaştı. 

İşte o mesaj 

 

 

Beyza Ovalıoğlu'nun  sosyal medya paylaşımı: 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.