İlkin Aydın en beğendiği futbolcuyu açıkladı: "Acayip iyi"

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı İlkin Aydın, Eski Açık YouTube kanalında yeni sözleşme sürecini değerlendirdi. Erden Timur'la görüşmediğini belirten İlkin, Galatasaray'a olan sevgisinin büyük olduğunu ve Mertens'i en beğendiği futbolcu olarak öne çıkardığını söyledi.

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı kaptanı İlkin Aydın, Eski Açık YouTube kanalında katıldığı programda yeni sözleşme sürecine dair samimi açıklamalarda bulundu. Galatasaray’a olan bağlılığını vurgulayan İlkin, takımda en beğendiği futbolcunun Mertens olduğunu ifade etti. 

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı İlkin Aydın, Eski Açık YouTube kanalında katıldığı programda soruları yanıtladı.

Yeni sözleşme süreci hakkında konuşan İlkin, Erden Timur'la görüştüğü iddialarını yalanlayarak, "Ben kendisiyle hiç görüşmedim. Sadece Mehmet Cibara ve imza aşamasında Dursun Özbek ile iletişime geçtim. Galatasaray'da kalmak istiyordum, ancak profesyonel olarak kendimi her sezon bir adım öteye taşımaya çalışıyorum. Bu düşünceyle karar vermem gerektiği için süreç biraz uzadı" dedi. 

Galatasaray'a olan bağlılığını vurgulayan İlkin, "Ben Galatasaray'la büyüdüm ve bu benim için çok büyük bir anlam taşıyor. Galatasaray, benim yaşam tarzım" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'da en beğendiğin futbolcu kim?" sorusuna ise, "Şu anda Mertens. Acayip iyi. Özellikle Kadıköy'de attığı gol, harikaydı" yanıtını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.