İlkin Aydın’dan Ataman Güneyligil’e Destek: "ATAM İZİNDEYİZ"

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, 2024 Balkan Kupası'nda şampiyon oldu! İstanbul'daki finalde PAOK'u 3-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar, turnuvayı üçte üç tamamlayarak CEV Challenge Kupası'na katılma hakkı kazandı. İlkin Aydın, kutlamada Ataman Güneyligil’i andı.

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, 2024 Balkan Kupası'nda şampiyon oldu. İstanbul'daki Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda yapılan final maçında sarı-kırmızılılar, Yunanistan temsilcisi PAOK'u set vermeden 3-0 mağlup etti. Setler sırasıyla 25-17, 25-21 ve 25-20 sonuçlandı.

Bu galibiyetle Galatasaray, turnuvayı üçte üç yaparak tamamladı ve 2023'ten sonra ikinci Balkan Kupası zaferini elde etti. Bu sonuçla, Avrupa'nın üçüncü büyük organizasyonu olan CEV Challenge Kupası'na katılma hakkı kazandılar. İlk turda bir başka Yunan temsilcisi AO Thiras ile karşılaşacaklar.

Turnuvanın en iyi oyuncuları arasında Eylül Akarçeşme (en iyi libero), İlkin Aydın (en iyi smaçör), Yasemin Güveli (en iyi orta oyuncu), Alexia Carutasu (en iyi pasör çaprazı), Britt Bongaerts (en iyi pasör) ve Katarina Lazovic (en değerli oyuncu) yer aldı. İlkin Aydın, şampiyonluk kutlamasında, "Ömrümüzün yettiği yere kadar ATAM İZİNDEYİZ" yazılı atkıyı açarak, PAOK'tan sosyal medya paylaşımları nedeniyle gönderilen Ataman Güneyligil’i anmayı ihmal etmedi. İlkin ayrıca, "Ben özel olarak Ataman Abi deyip gülmek istiyorum sadece" dedi.

Öte yandan, İlkin Aydın sosyal medyada "Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Bitti" yazılı paylaşımda bulunarak mezun olan teğmenlerle ilgili tartışmalara da göndermede bulundu. Ataman Güneyligil, PAOK’taki görevinden, Atatürk ile ilgili sosyal medya paylaşımları yaptığı için ayrılmıştı. Kulüp yönetimi, taraftarların tepkisi üzerine Güneyligil’in sözleşmesini feshetmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.