İlyas Salman, sağcı olduğu için ödül alamadığını iddia eden Hakan Boyav’a yanıt!

TRT1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncusu Hakan Boyav'ın 'Solcu olmadığım için ödül alamıyorum' açıklamsına usta oyuncu İlyas Salman'dan konuşulacak bir yanıt verdi.

 

  TRT1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncusu Hakan Boyav, Türkiye'de ödül alabilmek için solcu olmak ya da yaşam biçimi olarak solculara yakın olmak gerektiğini iddia etti. Türk sinemasının efsane oyuncusu İlyas Salman ise Boyav’a tepki gösterdi. Sinema sektöründe verilen ödüllerin hakkaniyetli olmadığının belirten Boyav şunları söyledi:   

"Sanatın normlarına göre değil, kendi normlarına göre takılıyorlar. Nasıl ödül alabiliyorsunuz Türkiye'de? Ya politik görüş olarak solcu olacaksınız, veya yaşam biçimi olarak oradan birilerine daha yakın olacaksınız. Adil, nesnel bir değerlendirmeden çok uzaktır Türkiye'deki ödüller." İLYAS SALMAN’DAN YANIT Türk sinemasının efsane oyuncusu İlyas Salman ise Boyav’a sosyal medya hesabından yanıt verdi. Salman, tepki gösterdiği paylaşımında, “Sana en azından sağcısın diye ödül vermemişler. Bana solcuyum diye yıllardır rol vermiyorlar, Hakan” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yeşil Ceviz ve Bal: Sağlığı Destekleyen Güçlü İkili
Huysuz Virjin'i Canlandıracak isim belli oldu!
Madonna’nın ücretsiz konserini yaklaşık olarak 1,6 milyon kişi izledi!
Bu Yiyeceklere Dikkat : Sağlıklı Yaşam Peşindeyken Kanser Riskini Artırıyor Olabilir miyiz?
Esra Ezmeci bile inanamadı! Esra Ezmeci şok oldu!