İlyas Salman'dan öldü haberlerine Narin tepkisi

Ünlü oyuncu İlyas Salman, sosyal medya üzerinden yayılan "ölüm" iddialarına sert yanıt verdi. "Beni sevenler üzülmesin, gayet iyiyim," diyen Salman, kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'a dikkat çekerek, "Sevmeyenler baskı oluştursun, bu kızcağız bulunsun," ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu İlyas Salman, sosyal medya üzerinden yayılan "ölüm" iddialarına sert yanıt verdi. "Beni sevenler üzülmesin, gayet iyiyim," diyen Salman, kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'a dikkat çekerek, "Sevmeyenler baskı oluştursun, bu kızcağız bulunsun," ifadelerini kullandı. Açıklaması geniş yankı buldu.

Ünlü oyuncu İlyas Salman, sosyal medya üzerinden yayılan "ölüm" iddialarına sert bir şekilde yanıt verdi. Salman, yaptığı paylaşımda bu asılsız haberleri yalanlayarak, kamuoyunun dikkatini Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’a çekti.

PERİYODİK ÖLÜM HABERLERİNE TEPKİ


Salman, "Beni seven arkadaşlar üzülmesin, gayet iyiyim. Sevmeyenlerin ise beni sürekli öldürmekle uğraşmak yerine, Narin’in bulunması için baskı oluştursunlar, bir işe yaramış olurlar" ifadelerini kullandı.

NARİN GÜNDEMİNE VURGU


Bu açıklama, takipçileri arasında geniş bir yankı uyandırdı. Özellikle Diyarbakır’da 13 gündür kayıp olan Narin Güran’ın bulunması için yapılan çağrılar dikkat çekti. Usta oyuncunun sözleri, sosyal medya ve kamuoyunda büyük ilgi gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.