İlyas Salman'dan Recep İvedik yorumu: Beş saniye tahammül edemedim

Usta aktör İlyas Salman, son yıllarda popüler kültürün nesnelerini kullanarak filmler yapan komedyenleri sert bir dille eleştrirdi. Bir radyo programına katılan usta oyuncu İlyas Salman, yeni nesil oyunculara eleştirilerde bulundu.Cem...

Usta aktör İlyas Salman, son yıllarda popüler kültürün nesnelerini kullanarak filmler yapan komedyenleri sert bir dille eleştrirdi. Bir radyo programına katılan usta oyuncu İlyas Salman, yeni nesil oyunculara eleştirilerde bulundu.

Cem Yılmaz'ın filmleriyle ilgili eleştirilerin Salman'a hatırlatılması üzerine Yılmaz'ın filmlerinde herhangi bir toplumsal yaraya parmak basmadığını ifade etti.

'ŞAHAN GÖKBAKAR AKTÖR OLAMAZ'

İlyas Salman, geçmişte Cem Yılmaz ile yaşadığı bir konu için şu açıklamayı yaptı: “Bir gün arkadaşın bir tanesi “Cem Yılmaz ile ilgili ne düşünüyorsunuz'' dedi. Saray soytarısı dedim. Cem de üzülmüş. “Başkası söylese üzülmezdim ama İlyas abi söyleyince üzüldüm'' demiş. Ben de açıklamasını yaptım. Cem Yılmaz'ın kabiliyeti her insanda yok ama yeteneğini ne için kullanıyorsun, o çok önemli. Yani bir yaraya parmak basıyor musun, hayır. Onun için söyledim. Mesela Recep İvedik. Hayatta beş saniye tahammül edemedim seyretmeye. Çünkü gayri ahlaki şeyler yapılıyor. Şahan Gökbakar aktör olamaz''.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!
Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
'Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde